Mauws
Mauws outdoor.
_Buiten haarden
_Buiten koken

 

Outdoor living, loving & cooking

Je eigen tuin maak je pas echt af met onze mogelijkheden op vlak van outdoor. Alles voor vuur. Voor buiten. Om te beleven en van te genieten.

De mens haalde het vuur naar binnen, om er uiteindelijk weer mee naar buiten te komen. Met ons outdooraanbod kom je in stijl buiten. Wat bijverwarmen of puur voor de gezelligheid? Onze tuinhaarden zijn gewoon al mooi om naar te kijken. Stijlvol je hout stockeren kan ook. Vuurschalen in verschillende groottes sieren tuin en terras en geven meer dan sfeer. Genieten van het vuur en tegelijk een hapje bereiden of zelfs buiten koken? In ons aanbod van de Plancha, vind je zeker je smaak. Met of zonder extra work station. De Kamado barbecue zit ook in ons gamma. Een unieke manier om je barbecuegerechten te bereiden.

Mauws

Sfeer & warmte, buiten.

Buiten genieten kent geen einde met een buitenhaard. Je blijft er zitten en maakt mooie herinneringen. Elke keer opnieuw.

Een haard buiten zorgt voor instant gezelligheid. Een buitenhaard geeft warmte en zin. Zin om buiten te blijven en te genieten, van je gezelschap, de verhalen en je glas. In het aanbod vind je zeker een buitenhaard om jouw terras of tuin nog aantrekkelijker mee te maken. 
 

Buiten haarden.
Mauws
Buiten koken.

Buiten koken, lekker koken

Buiten koken en genieten. In stijl, met vrienden en lekkers dat je à la minute klaarmaakt. Sowieso complimenten voor de chef.

Je waant je direct in het Zuiden. Het buitenleven nodigt uit om ook buiten te koken. De gezelligheid van het vuur, gekoppeld aan het doordachte design vormen hét middelpunt om samen te komen, te koken, te genieten.