​​Toonzaal gesloten  Pinkster Maandag 20/05

Mauws

Vurige schoonheid in huis.

Houtkachels, kachels op gas of pellets. Vrijstaande modellen of in te bouwen. Voor elk interieur is er een kachel die het plaatje doet kloppen. Van klassiek tot modern. Al onze kachels voldoen aan de keuringsnormen. 

Kachels zijn een efficiënte manier om te verwarmen, als bijverwarming en als gezellig centrum waarrond je leven zich thuis afspeelt. Ze hebben stijl, dus je vindt er zeker één die bij jouw stijl past en die naadloos aansluit op je interieur. Ze geven je woning een stuk persoonlijkheid. Je kachel aanmaken geeft ook instant gezelligheid. Het vlammenspel is uiteraard een groot visueel voordeel. Prachtig om naar te kijken. De stralingswarmte is een ander fijn voordeel van de kachels. Kies je voor hout, gas of pellets, je verwarmt volgens de strengste keuringsnormen en in alle veiligheid. Ontdek het uitgebreide aanbod en doe je voordeel met onze jarenlange expertise. Je koopt niet zomaar een kachel, je koopt Mauws.

Mauws
De houtkachel.
 

Klassieke charme.

Dé klassieker. Ondertussen ook in een hedendaags en milieubewust designjasje.

Het rustgevende van de vlam, de plek om tot rust te komen, te lezen, te praten … Het stijlvolle design van de huidige generatie houtkachels zorgt er ongetwijfeld voor dat je er je voorkeur in vindt. Een vrijstaande houtkachel of ingebouwd, de warme gloed van de houtkachel verwarmt meer dan koude voeten alleen. Mauws houtkachels doen woningen en mensen stralen. Al onze kachels zijn ook gekeurd en aan de strengste wettelijke normen onderworpen. Zo weet je wat je koopt.

Mauws

Alle warmte, alle gemak.

Alle charmes van een houtkachel. Met een groter gebruiksgemak.

De gezelligheid van vroeger in een modern jasje. De gaskachel onderging een serieuze upgrade. Ze kregen een hedendaagse look, die tijdens het designen ook aan strenge veiligheidsnormen moeten voldoen. Redenen genoeg om in je woning een gaskachel te plaatsen of je huidige kachel te vervangen. Een upgrade die je woning erg goed verwarmt. Je hoeft er je bestaande schouw niet eens voor af te breken. Met een gaskachel van Mauws klopt het plaatje, of je een inbouw gaskachel of een vrijstaand model kiest, staand of hangend. Een gaskachel is al lang niet meer ouderwets en de klassieke modellen zijn nog altijd beschikbaar. Makkelijk in het onderhoud. Een gaskachel kopen? In ons uitgebreide gamma vind je zeker je ding.

De gaskachel.
Mauws
De pelletkachel.

Groot gemak, hoog rendement.

Wil je een groot gebruiksgemak en een hoog rendement, dan zal de pelletkachel je warm doen krijgen.

Kies je liever voor een milieuvriendelijkere kachel, dan is de pelletkachel een goede optie. Het type kachel dat zich qua warmte envoudig laat afregelen. Pellets branden ook vrij lang en bevinden zich op een vrij stabiele prijsmarkt. Minimalistische pelletkachels of exemplaren in gietijzer, klassieke kachels ... we hebben voor elk interieur een passende pelletkachel. Stil, makkelijk in gebruik en onderhoud, op afstand te bedienen ... Een waaier aan mogelijkheden die voor comfortabele warmte zorgt in je woning.