​​Toonzaal gesloten  Pinkster Maandag 20/05

Jouw haard, jouw keuze.

Verwarmen met hout, velen zijn ermee groot geworden. Het knisperen van het hout. De geur. De vlam. De gezelligheid die onlosmakelijk verbonden is met een haardvuur. Bij een haard zoek je die intense beleving. Houthaard, gashaard, elektrische haard, er is altijd een manier om onze vurigheid in je huis te brengen.

De klassieke haarden zijn al jaren symbool voor gezelligheid. Je hebt vast ook herinneringen aan het haardvuur uit je kindertijd. Het had iets sprookjesachtig en dat heeft het nog altijd. De inbouwhaard ging met zijn tijd mee en biedt je heel wat mogelijkheden.
De klassieke houthaard kreeg verschillende nieuwe alternatieven. Een haard op gas, elektriciteit of bio-ethanol, variaties op een thema, aangepast aan hedendaagse noden en strenge keuringsnormen. De schoonheid en gezelligheid van de dansende vlammen blijven. De uitstraling vergroot zelfs door je haard in een hedendaags design vorm te geven. Je krijgt ook meer warmte voor je geld. Bij de huidige generatie haarden komt de warmte veel meer je woonkamer binnen dan vroeger.

MAUWS
Haarden.
Mauws

DE KLASSIEKER.

De houthaard, het eerste echte vuur. Ondertussen meer dan een klassieker.

Ons hedendaagse aanbod houthaarden bezorgt je de oeroude gezelligheid van een traditioneel haardvuur. Toch ondergingen de houthaarden een heuse evolutie. Op vandaag voldoen onze houthaarden aan de strenge milieuvoorschriften. Dit betekent dat ze een veel lagere uitstoot hebben dan vroeger. De kwaliteit van de merken die we aanbieden en onze eigen hoge eisen, zorgen ervoor dat je de milieuvriendelijkste houthaard mogelijk in huis haalt. 

Mauws

DE VEELZIJDIGE.

Hetzelfde vlammenspel als bij de houthaard en een handvol voordelen erbovenop. Dat is de gashaard. Geen gedoe met houtblokken, erg onderhoudsvriendelijk en gezellig.

De warmte die een gashaard geeft, zal je misschien aangenaam verrassen. Naast de gezelligheid om de vlam te zien, zul je de warmte ervan ook duidelijk voelen. Een gashaard is dus niet enkel esthetisch. De gashaard geeft je woonkamer mee vorm. Een gashaard die hangt, als inzethaard of voorzethaard, de mogelijkheden zijn enorm. Woon je modern of erg klassiek, de gashaard is veelzijdig en kan in elke stijl worden ingewerkt. De bediening van de gashaard op afstandsbediening geeft ook een groot gebruiksgemak. Vlammenhoogte regelen, temperatuur aanpassen ... het kan allemaal. Het is ook perfect mogelijk om de gashaard te integreren in je woning zoals je dat wil. 1, 2 of zelfs 3 hoeken waarlangs het vuur zichtbaar is. De gashaard voelt zich zo bij je thuis.

Mauws
Elektrische haard.

De properste.

De haard voor elk interieur, voor elke ruimte.

Overal genieten van het geluid van een knapperend haardvuur. Een vlammenbeeld dat levendig is door koudwaternevel. Een haard zonder schoorsteen, het kan. Elektrische haarden bieden een prachtig alternatief wanneer een houthaard of een gashaard niet mogelijk is. Strak verwerkt in en wand of ingebouwd in en sierschouw. De warmte en het vuur geven sfeer zonder uitstoot. Op je appartement, in sfeervolle restaurants en hotels ... Een elektrische haard is veilig, proper en haast levensecht. De gezellige sfeer is verzekerd.
 

Mauws

Warme sfeer

Een doordacht design, ecologisch verantwoord, en zonder nood aan rookafvoer!

Bio haarden zijn inventieve, technologisch geavanceerde haarden voor onze hedendaagse levensstijl. De haarden combineren een moderne, elegante uitstraling met de geavanceerde technologie van milieuvriendelijke, rookloze bioalcohol en zonder gebruik van enig afvoerkanaal. De haarden dienen niet alleen als interieur decoratie, maar zijn echte design open haarden, die een bijzondere sfeer in ons dagelijks leven creëren.

Bio-Ethanol
_Enkele realisaties
_Bekijk ons aanbod