​​Toonzaal gesloten  Pinkster Maandag 20/05

Mauws heeft werk voor jou.
Vuurwerk.

Jobs voor een plaatser en technieker

Werk waar je écht warm van wordt.

Laat van je horen. Stuur ons je gegevens, nuttige achtergrond en ervaring. Laat weten welke vacature jou het meest aanspreekt. Na een goed gesprek heb je misschien wel een boeiende, afwisselende, nieuwe job. 

VACATURE 1: PLAATSER

Je hoeft geen hartchirurg te zijn om het vurige hart in hun huis te doen kloppen. Je zorgt voor uren warmte en gezelligheid bij onze klanten.

Wat moet je hiervoor doen?

Haarden en kachels installeer jij bij onze klanten. Je zorgt voor de juiste rookkanalen in een bestaande schouw, op het dak of tegen een buitengevel. Je werk is je visitekaartje, dus je voert ook kleine pleisterwerken uit om de haard of kachel af te werken. Je levert een perfect werkende installatie af voor je vertrekt. Je kunt ook gasleidingen plaatsen om onze gashaarden- en kachels op aan te sluiten. Bij eerder geplaatste installaties voer je nauwgezet het onderhoud uit.

Welke verwachtingen hebben we?

Als plaatser krijg je de mogelijkheid om je kennis en ervaring met gas en elektriciteit verder uit te bouwen. Ben je handig, heb je wat ervaring en zeker geen hoogtevrees? Met een rijbewijs B ben je de kandidaat waarop we gebrand zijn. Je hebt een A2-diploma en met je kennis van het Nederlands begrijpen onze klanten je geschreven en gesproken communicatie.

Contacteer ons hier

VACATURE 2: TECHNIEKER
Jij zorgt ervoor dat de vlam blijft branden bij onze klanten. Je werk is belangrijk en voer je met trots en precisie uit.

Wat moet je als technieker precies doen?

Je herstelt en onderhoudt de haarden en kachels van onze klanten. Zowel op hout, gas, stookolie of pellets. Na onderhoud of de herstelling werkt de installatie weer zoals in het begin. Het plaatsen van een gasleiding schrikt je niet af.

Wat verwachten we van onze techniekers?

Je krijgt de kans je kennis verder uit te breiden. Enkele jaren ervaring in de branche, een praktische ingesteldheid en een goeie dosis handigheid, maken van jou een top kandidaat. Je rijbewijs B is noodzakelijk. Ervaring met gas en elektriciteit speelt in je voordeel.
Je technische diploma of ervaring in de sector vormt een overtuigend argument. In het Nederlands trek je je moeiteloos uit de slag, in het Frans maak je jezelf voldoende duidelijk.

Stuur ons je reactie