Mauws

Buiten koken met een plancha. Een smakelijke nieuwigheid.

In deze blog zetten we 2 modellen van onze plancha naast elkaar.

Omdat niet iedereen verlekkerd is op de traditionele barbecue, serveren we je in deze blog een smakelijk en trendy alternatief. De plancha. Voor sommigen nog onbekend, maar volgens ons een blijver als het op buiten koken aankomt. In deze blog zetten we 2 modellen van deze plancha naast elkaar, de Plancha B80 en de Elektra 60.

Ontdek het complete gamma barbecue hier
 

Buiten leven

De eerste deugddoende zonnestralen vormen voor velen het startschot om de barbecue weer nieuw leven in te blazen. De PLANCHA waarover wij het hebben, zouden dat buiten leven en koken wel eens een heel nieuw elan kunnen geven.
 

Elektrisch koken of met hout

De Plancha B80, een designstuk uit gepoederlakt staal dat op hout brandt en de inox Plancha Elektra 60, die het elektrisch doet. Aan jou de keuze welke energiebron je gebruikt. Voor wie het liefst vermijdt dat voedingswaren in de buurt van vlammen kunnen komen, is de Elektra 60 uiteraard de beste keuze.
 

De Plancha B80, de veelzijdige showstopper

Dit wordt een showstopper in je tuin.  Een open of gesloten sokkel met daarop een prachtige vuurschaal waarop een bakplaat ligt. Je hoeft dus niet eens te koken, want als warmtebron heeft hij ook meer dan zijn nut. Je krijgt gegarandeerd complimenten over zijn looks, maar ook over de fijne manier waarop je erop kookt. De ronde vorm maakt het mogelijk om met verschillende mensen tegelijk te koken en te kletsen. Een ferme upgrade van de klassieke barbecue.  Na de maaltijd blijft het gezellig vertoeven rond het vuur. Accessoires als een Butcher’s block of work station, een beschermplaat of een topgrill maken deze plancha compleet. Een vurig element in je tuin of op je terras.

Ontdek het gamma barbecue op hout
 

De Plancha Elektra 60. De pure smaak van gezond koken.

Buiten koken kan ook perfect elektrisch. Met deze plancha gebeurt dat snel, gemakkelijk en veilig, mét behoud van de pure smaken en veel gezondheidsvoordelen. Je grillt je eten rechtstreeks op een geëmailleerde plaat. Deze trendy manier van buiten koken is erg gezond en dus perfect te gebruiken als je op dieet staat. Geen reden om je lekker eten en pure smaken te ontzeggen. De krachtige branders schroeien de ingrediënten in geen tijd dicht, zodat smaken bewaard blijven. Een knapperig korstje en een smeuïg binnenste, dat lust toch iedereen. Van deze plancha heb je levenslang genot. De optionele trolley, maakt het je makkelijk om je eten te bereiden waar je dat wil. 
 
Buiten leven en buiten koken, daarvoor heb je aan Mauws een goeie partner. In ons gamma vind je een barbecue op gas, op hout en elektrisch. Ook voor buitenverwarming op gas en hout zit je goed bij ons. 
Neem contact op. Of nog beter, spring eens binnen in onze winkel in Waregem. 

De plancha, een upgrade voor de barbecue