​​Toonzaal gesloten  Pinkster Maandag 20/05

Buiten is het nieuwe binnen

Prometheus stal het vuur van de Griekse goden en gaf het aan de mensen. Bij Mauws maakten we ons meester van dat vuur zodat jij er indoor en outdoor, op hout, gas of elektriciteit van kunt genieten. Welke haard en kachel voor binnen of buiten je moet kopen, welke barbecue meest geschikt is voor bij je thuis … Bij Mauws geven we advies voor het vurig hart in elk huis, én tuin.

De haard in de zomer

Weinig mensen zullen de haard binnen aansteken in de komende zomermaanden. Nodeloos stoken hoeft uiteraard niet. Toch is de zomer ideaal om je haard of kachel een goed onderhoud te geven. Wie vanaf het najaar helemaal wil genieten van een gezellig haardvuur in huis, die neemt nu best actie om de haard, het ontwerp van de haard en de installatie tijdig klaar te krijgen.

Plannen voor een haard? De beste haard kiezen?
Neem contact voor ons advies.

Avonden die mogen blijven duren

Zomeravonden in je eigen tuin worden vaak de mooiste vakantieherinneringen. Van die avonden die mogen blijven duren. Een dekentje heeft zijn functie als het wat frisser wordt, maar een buiten haard in je tuin of op je terras, die maakt de avond pas echt compleet. Onze gesloten modellen buitenhaard bezorgen je flakkerende vlammen in de grootste veiligheid.  Een Quaruba is en van onze top haarden voor buiten. 

Ontdek ons kwalitatieve gamma voor buiten. Kom langs in de winkel.
Contacteer ons voor een ontmoeting

Vuurschaal, barbecue, beide. Zelfs ineen.

Buiten is het nieuwe binnen. En dat mag je gerust letterlijk nemen. Het aanbod aan kwaliteitsvolle, degelijke outdoor producten die we bij Mauws hebben, laat je toe heel veel tijd buiten door te brengen. Een vuurtafel die als kookelement te gebruiken zijn en omgekeerd, bijvoorbeeld. Twee vliegen in één klap. Zo vloeit je maaltijd buiten naadloos over in een gezellig moment om te praten rond een gezellig smeulend vuur. Een Garden Gourmet bezorgt je het beste van twee werelden. Pizza’s, wok, roerbakken … én een oergezellig vuur.

Een outdoor gamma om u tegen te zeggen. Jarenlang plezier gegarandeerd. Daar staan we voor garant. Kwaliteit is Mauws en Mauws is kwaliteit. Tot binnenkort in de winkel, voor het vurig hart bij jou thuis.

Als een god in eigen tuin